Makón készül Rákóczi Ferenc extravagáns cipője | Kaposvári HandmadeShoes

Posted by | december 18, 2013 | Sajtó | No Comments

Makó – A fiatal makói cipész, mint beszámoltunk róla, elsőként Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar énekese számára készített különleges, egyedi tervezésű lábbelit.

Kaposvári József borjúbőrből készít cipőt Rákóczi Ferencnek. Fotó: Szabó Imre

Kaposvári József borjúbőrből készít cipőt Rákóczi Ferencnek. Fotó: Szabó Imre

A nyári makói grillfesztiválon találkoztak először,Kaposvári József ugyanis nagy rajongója az együttesnek, ráadásul hobbiként maga is muzsikál, basszusgitározik. Az ismeretségből aztán barátság szövődött, azóta több pár is kikerült a műhelyből Misinek, aki megígérte: ismerőseinek ajánlani fogja a makói mestert. Úgy tűnik, állta a szavát, mert azóta újabb celeb kapott kedvet ahhoz, hogy szerencsét próbáljon az ügyes kezű makói suszternél. A Class FM műsorvezetője, Rákóczi Ferenc kedden járt először Kaposvári József Hunyadi utcai műhelyében, hogy a számára még készülőben lévő egyedi borjúbőr cipőt felpróbálja.

Kposcipo

Mint kiderült, Rákóczi Ferenc gitárosként egykor szintén tagja volt a Magna Cum Laude zenekarnak, csak – mint a neves rádiós mondja – a többiek időközben megtanultak zenélni. Ami pedig a cipőt illeti, egyszer beszéltek róla személyesen Kaposvári Józseffel, aztán küldött neki képeket olyan cipőkről, amelyek tetszenek neki. Az egyedi tervezésű, különleges orrú, amúgy fekete és királykék színben pompázó lábbeli a mester reményei szerint szilveszterig lesz kész, gazdája pedig egyaránt fogja hordani alkalmi és hétköznapi cipőként. – Extravagáns cipő egy extravagáns úriembernek – jellemezte a készülőben lévő alkotást Kaposvári József, Rákóczi Ferenc pedig ezt azzal toldotta meg: vagány lesz!

Forrás: SZABÓ IMRE – DÉLVILÁG