Bitang jó cipőt varrnak Makón… | Kaposvári HandmadeShoes

Posted by | december 17, 2013 | Sajtó | No Comments

Egy különleges orrú cipőt is varr Rákóczi Ferinek a makói Kaposvári József. Feri ma járt a cipészműhelyében próbálni.

– Bitang jó lett! – ezzel a kijelentéssel nyugtázta Rákóczi Feri azt a cipőt, mely próbadarabként készült számára Kaposvári József Hunyadi utcai műhelyében. A Makón dolgozó cipésznek nem  ő az első celeb kuncsaftja, hiszen Mező Misinek, a Magna cum Laude frontemberének már több lábbelit is varrt, de nála készült Molnár Ferenc Caramel különleges lábbelije is. Sőt ő készített a Voice sztárja, Pál Dénes 40-es méretű lábára három pár fellépő cipőt, egy feketét, egy barnát és egy magas szárú fűzöttet.

 

– Rákóczi Ferivel a békéscsabai kolbászfesztiválon ismertetett össze Mező Misi, s ott került szóba, hogy a mindig elegánsan öltözködő Feri szeretne egy különleges lábbelit. Hát olyat kap! – árulta el Kaposvári József.

 

Feri különleges, kék csíkos lábbelije.

Feri 47-es lábára magas szárú cipő és többféle félcipő is készül. Világos és sötét színben is. Olyan lábbelit kért, mely eleje különleges orrú, de rögtön le is csapódik. Ennek elkészítése a cipésszakma egyik csúcsát jelenti.

 

Feri a műhely ajtajára is felirta, hogy bitang cipője jó lesz.

Ferinek nagyon tetszett a próbadarab, s azonnal fel is idézte annak a reklámnak a szövegét, melyben József cipőjét viseli: Egyetek negrót, hallgassátok a Class FM-et! Sőt fel is írta a műhely egyik, a celebek aláírását őrző, ajtajára: Kicsit izgulok, de bitang jó lesz!

handmadeshoes (6)

Forrás: makohirado.hu