Temesi Berci makói cipője | Kaposvári HandmadeShoes

Posted by | szeptember 13, 2015 | Egyéb | No Comments

Kaposvári József makói cipészmester számos hírességnek készített már cipőt. Most Temesi Berci basszusgitáros kapott egy különleges darabot.

Major Zsuzsanna – Makó


– Egyszerűen csodálatos, nem találok szavakat. Gyönyörű munka. Azt hallottam,Caramel vitrinben tartja az egyik Kaposvári cipőjét. Most, hogy látom, gondolkozom rajta, hogy lehet én is odateszem – ezekkel a szavakkal vette átTemesi Berci a Makói Hagymafesztiválon elkészült egyedi, a makói mester kézzel készített cipőjét.

A lábbeli különlegessége, hogy a talpára a készítője neve mellett Berci képmása is felkerült. Maga a cipő, ahogyan a fotón is látszik, szépen megmunkált dara. Borjúbőrből készült, de gyíkbőr is került bele.

Nem ez az egyetlen különlegesség, amivel a cipész mostanában dolgozik. Cápa-, rája-, krokodilbőr is megfordult a keze alatt az utóbbi időben. Bercit és Józsit egy közös ismerősük mutatta be egymásnak. Ekkor beszélték meg, hogy elkészül a lábbeli. A méretvétel után a makói műhelyben dolgozott rajta a cipészmester. Az egyes munkafázisokról fotót küldött, folyamatosan egyeztettek.

Berci azt mondta elképzelhető, hogy közelgő születésnapján veszi fel először az új cipőjét. Temesi Bertalan jelenleg az RTL Klub zenei rendezője, az Ének Iskolája című műsorból is ismerhetik. Több televíziós produkció zenei munkatársa, több mint félszáz hanglemez elkészítésében közreműködött.

Kaposvári Józsi egyébként szintén zenész, ő is gitáron játszik. Konkrét információnk ugyan nincs róla, de talán egyszer egy színpadon is láthatjuk őket.

Forrás: Makohirado